O femeie a fost rănită după ce taximetrul în care se afla s-a ciocnit cu o ambulanță aflată în misiune

Publicat: 19 08. 2015, 11:51
Actualizat: 26 04. 2019, 05:42

Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în timp ce ambulanța se deplasa către un pacient, în localitatea Șimian.

Potrivit șoferului autospecialei, aceasta avea semnalele acustice și luminoase pornite în momentul în care s-a ciocnit cu un taxi, al cărui șofer ar fi încercat să vireze la stânga, deși drumul era marcat cu linie continuă.

„Pe banda I era taximetrul care, fără să țină cont că era linie continuă, a virat stânga fără să se asigure și a ieșit în fața ambulanței. O persoană a fost rănită și transportată la spital pentru investigații suplimentare. Din fericire, nici ambulanțierul și nici asistenta de pe ambulanță nu sunt răniți”, a declarat directorul tehnic al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, Nicușor Cîtu.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Potrivit lui Ionuț Popa, de la Poliția Rutieră Mehedinți, în urma accidentului produs pe DN 6, o femeie în vârstă de 52 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită.

Pentru scoaterea femeii din mașina în care se afla, a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare de la ISU Mehedinți, femeia fiind transportată apoi la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.