O femeie din Giurgiu a ajuns la spital, după ce a fost atacată de un porc mistreț

Publicat: 28 11. 2019, 14:08

Incidentul a avut loc în localitatea Prundu, județul Giurgiu. Femeia se ducea să își cumpere pâine când a fost atacată de mistreț.

„A fost apel la 112 despre faptul că o femeie de aproximativ 43 de ani a fost atacată pe raza localității Prundu de un porc mistreț. Femeia a suferit diferite traumatisme. ISU a urmat calea legală și a fost emis un mesaj de averizatre prin Ro-Alert, prin care cetățenii care se aflau pe raza localității Prundu au fost anuntați cu privire la evenimentul care a avut loc, în scopul manifestării unui comportament preventiv”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Neguț, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Giurgiu a intervenit pentru a-i acorda femeii îngrijiri medicale.

„Este vorba despre o femeie de 43 de ani, a fost atacată în comună, nu în pădure, se ducea să își ia pâine. Avea un traumatism toracic și unul abdominal. Nu a fost mușcată, a fost doar lovită. A fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Giurgiu”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Rodica Carabas, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.