O femeie din Iași și-a înjunghiat soțul în timpul unei partide de sex. Care este motivul

Publicat: 16 12. 2014, 11:44
Actualizat: 10 01. 2020, 22:26

Cei doi soți au consumat băuturi alcoolice cu o zi înainte de incident și s-au certat, potrivit anchetatorilor. A doua zi, dimineața, au continuat să bea, iar la un moment dat au început să întrețină relații sexuale. Atunci femeia l-a înjunghiat pe bărbat în burtă, transmite Ziarul de Iași.

„La un moment dat, în timp ce întrețineau un raport sexual, inculpata a scos de sub pătură cuțitul, pe care l-a înfipt în abdomenul victimei. Acesta a reacționat, în sensul că i-a aplicat o lovitură puternică de pumn în obrazul stâng. Chiriac Adrian a reușit să iasă din casă, refugiindu-se într-un imobil nelocuit din curte. Inculpata a apelat 112, ambulanța transportându-l pe Chiriac Adrian la Spitalul Sf. Spiridon din Iași”, au precizat procurorii ieșeni.

Potrivit polițiștilor, femeia ascunsese cuțitul sub așternut cu o seară înainte. Ea a precizat că și-a înjunghiat soțul din cauza conflictelor repetate pe care le-a avut în trecut cu acesta și a bătăilor pe care le-ar fi încasat în cei 14 ani de căsătorie.