O femeie din Satu Mare și-a scos LA VÂNZARE bebelușul nenăscut pe FACEBOOK: Am DATORII la bancă

Publicat: 06 02. 2019, 22:24

Femeia de 31 de ani era dispusă să se despartă de copilașul ei pentru 10.000 de euro, infomează Presa SM.

„Bună, mămici, o întrebare: cine nu poate să aibă bebe ar accepta acum un bebe de la altă persoană care nu are posibilitatea de a crește copilul?”, a scris femeia.

Aceasta nu a luat însă în calcul un amănunt: una dintre mămicile care a văzut anunțul postat pe Facebook s-a adresat autorităților, iar acum femeia va trebui să le dea explicații celor de la Protecția Copilului.

 

Femeia acuzată: Vreau să îi ofer un viitor mai bun copilului

Tânăra a ținut să precizeze că ar vrea doar să îi ofere un viitor mai bun copilului său.

„Eu am zis că aș da copilul doar în adopție. Oamenii cred ce cred. Eu n-am știut ce fac în acele momente. Eu l-aș da, cu hârtie, prin adopție. Nu vreau să se creadă că am inimă de mamă care vinde copilul cu bani. Eu am trei copii și îl aștept pe al patrulea, un băiat. Copilul e sănătos. Eu nu am loc de muncă, am și datorii la bancă. E greu. Am doar alocațiile copiilor”, se plânge femeia.

 

Autoritățile s-au autosesizat

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare au demarat o anchetă în cazul femeii, care a căutat potențiali părinți adoptivi pe Facebook.

Șeful Serviciului Intervenții pentru Situatii de Abuz din cadrul DGASPC, Mihaela Bonea, a precizat că s-a autosesizat, femeia fiind audiată. De asemenea, în caz extrem s-ar putea ajunge și la scoaterea din familie a bebelușului.

Foto: Captură/ Hepta