O femeie susține că mama ei a fost BĂTUTĂ de medicul de familie, din cauza cardului de sănătate. ”A făcut-o c… nenorocită și i-a tras o palmă peste față”

Publicat: 04 08. 2015, 13:33

This browser does not support the video element.

”Tata a suferit o operație de extirpare a vezicii urinare, în urma unui cancer. Aveam nevoie de o adeverință de la medicul de familie, pentru Casa de Pensii, în vederea pensionării anticipate. Mama avea asupra ei toate actele, inclusiv dovada că tata are la zi achitate asigurările de sănătate. Medicul i-a cerut cardul de sănătate, pe care mama nu l-a putut prezenta, întrucât tata nu a intrat încă în posesia lui. ‘Unde crezi că e cardul, mi l-am băgat eu în fund?!’ – a fost una din primele replici (n.r. ale medicului de familie, dr. Solomia Cristescu). Cum mama a insistat că are dovada că tata e asigurat, doctorița a început să strige și mai tare. A făcut-o curvă nenorocită, i-a spus că nu are ce căuta în cabinetul ei și i-a tras o palmă peste față. Apoi a venit și asistenta doamnei doctor și a apucat-o pe mama de mâini, a strâns-o așa de tare încât are acum vânătăi, iar doctorița în timpul acesta a împins-o și a izbit-o de unul din pereții cabinetului. De nervi a aruncat în ea cu stetoscopul, apoi a strâns-o de gât, se văd urmele, și au împins-o afară din cabinet strigându-i că ‘nu sunt obligată să te tratez dacă nu ai card de sănătate”’, povestește Silvia Dan.

Aceasta și-a dus mama la spital, apoi cele două au mers la IML și, cu certificatul emis, la poliție, unde au depus plângere. Conform certificatului de la IML, mama Silviei Dan a suferit traumatisme în regiunea cervicală, la cotul drept și la genunchiul drept.

Silvia Dan, care bănuia că doctorița se afla sub influența alcoolului, a mers ulterior la cabinetul acesteia și a filmat-o. ”Nu am ce discuta”, s-a rezumat să spună dr. Solomia Cristescu, discuțiile în contradictoriu între doctoriță și fiica femeii agresate continuând timp de trei minute (video în playerul de mai sus). Ulterior, doctorița a fost contactată de pressalert.ro, dar nu a vrut să comenteze.