O fetiță de 11 ani din Vaslui a plecat de acasă și a lăsat un bilet de adio

Publicat: 13 06. 2018, 15:10

Reprezentanții Prefecturii Vaslui au declarat că fetița a fost găsită de anchetatori într-o casă părăsită.

„Minora a fost găsită într-o casă părăsită dintr-o localitate vecină, respectiv în Bălteni. Ea este în regulă și urmează a fi consiliată. Din informațiile deținute, ea ar fi fugit de acasă deoarece mama ei ar fi părăsit familia și își dorea ca aceasta din urmă să se întoarcă acasă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui.

Miercuri dimineață, peste 100 de subofițeri și ofițeri de la structurile Ministerului Administrației și Internelor au pornit în căutarea fetiței de 11 ani, din localitatea Bălteni, care a plecat de acasă, fără a reveni, în locuință fiind găsit un bilet de rămas bun scris de fată către mamă.

Reprezentanții Prefecturii Vaslui au declarat că peste 100 de subofițeri și ofițeri de la structurile Ministerului Administrației și Internelor, coordonați de prefectul Eduard Andrei Popică, sunt în căutarea unei fetițe de 11 ani, din localitatea Bălteni, care a plecat de acasă fără a mai reveni.

Astfel, Cătălina Veronica Pricop a plecat de acasă, iar tatăl acesteia a alertat autoritățile.

„Dispariția minorei a fost sesizată de tatăl acesteia, care a precizat că fetița a mers la culcare împreună cu cei doi frați ai săi la ora 20.30, dar, în jurul orei 00.30 a constatat lipsa ei. În locuință a fost găsit un bilet de rămas bun adresat de către minoră mamei sale”, a declarat miercuri dimineață, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui.

Potrivit acestuia, fetița are o înălțime aproximativă de 1,60 m, o constituție atletică, păr lung, blond, fără semne particulare. De asemenea, nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte de la momentul dispariției. În prezent, polițiștii vasluieni o caută pe fetiță.

Persoanele care o văd sau au informații despre ea sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.