O mamă s-a filmat în timp ce îi cerea fiului ei de trei ani să se spânzure. „Nu mai plânge, bucură-te, te vei odihni curând” VIDEO

Publicat: 09 09. 2019, 12:24

O femeie din satul Peciște, raionul Rezina, Republica Moldova, s-a filmat în timp ce-și îndemna fiul de numai trei ani să se sinucidă prin spânzurare și a distribuit imaginile șocante pe Facebook. „Nu mai plânge, bucură-te, te vei odihni curând”, îi spune mama fiului ei, în filmulețul trimis unei rude.

Copilul nu a urmat însă îndemnul morbid al mamei, scrie știrileprotv.ro. După apariția imaginilor pe rețeaua socială, băiețelul a fost trimis la rude.

Ministrul Sănătății din Chișinău, Ala Nemerenco, a fost revoltată de cazul amintit: „Se va întruni Comisia pentru protecția copilului aflat în dificultate și va decide pașii următori pentru a asigura protecția și suportul necesar copilului”.

Potrivit poliției din Rezina, femeia de 27 de ani care și-a îndemnat fiul de 3 ani să se sinucidă are o „stare emoțională instabilă”, după ce a s-a certat cu o rudă, mai precis cumnata ei.

VIDEO AICI

 

foto: captură știrileprotv.md

foto: Pixabay