O mamă și-a ascuns bebelușul de doar 10 luni sub fustă pentru a-l scoate ilegal din țară. Motivul pentru care a apelat la acest gest disperat

Publicat: 14 08. 2019, 14:28

Bebelușul de 10 luni a fost descoperită de polițiștii de frontieră ascunsă sub fusta mamei sale, între banchetele unui autoturism.

În dimineața de 13 august, în jurul orei 02:30, în PTF Borș a ajuns cetățeanul român, R.L., de 27 de ani, din județul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România, care pleca spre Germania. Bărbatul era insoțit de o femeie de 30 de ani, precizează Poliția de Frontieră într-un comunicat.

„Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia. La cercetări, mama fetiței a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil și că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania”, transmit polițiștii.

Cei doi adulți au interdicție să plece din țară până la elucidarea cazului. în prezent, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de participație improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Foto: Poliția de Frontieră