O mare actriță, șocată de tragedia de la Colectiv. „Când mor oameni, nu încape niciun comentariu”

Publicat: 31 10. 2015, 14:48
Oana Pellea, infectată cu COVID-19: „Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi!” / Mediafax Foto

„Părerea mea… Când mor oameni, într-o astfel de tragedie, nu încape niciun comentariu. De nicio factură. Nici filozofică, nici religioasă. Se poate afla ce se putea face pentru ca aceasta tragedie să nu aibă loc. Se poate afla ce se poate face pentru ca să nu se repete. Se poate spune «Dumnezeu să-i ierte», «Condoleanțe». Se poate spune «Cu ce pot ajuta» Dar a comenta… mi se pare… iertați-mă… lipsit de bun simț și de bună măsură”, a scris, pe Facebook, Oana Pellea, transmițând condoleanțe familiilor și celor apropiați victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Un incendiu s-a produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei, în care și-au pierdut viața 27 de oameni, iar alți aproximativ 200 au fost răniți. La acest moment, 146 de persoane sunt internate în 12 spitale din București.

Vineri seară, clubul găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”. Intrarea la acest concert a fost liberă, iar accesul în club s-a făcut începând cu ora 20.30.

Vlad Țelea, unul dintre chitariștii trupei Goodbye to Gravity ar fi decedat, în timp ce ceilalți patru membri ai formației au fost răniți și sunt internați, potrivit informațiilor deținute în acest moment de casa de discuri Universal, care a lansat albumul „Mantras of war”.