O mașină a Poliţiei a fost distrusă în urma unui accident rutier. Doi agenți au ajuns la spital

Publicat: 24 01. 2022, 19:41

Un echipaj de Poliţie şi-a distrus maşina într-un accident rutier care s-a produs în Hunedoara. Doi agenți de poliție au fost răniți.

Accidentul a avut loc pe DN 74, pe raza localității Zdrapți. Mașina a lovit lateral un autocamion care circula din sens opus.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi agenți de poliție aflați în autospecială.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a stabili, cu exactitate, cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

„Pompierii Secţiei Brad specializaţi în descarcerare şi prim ajutor împreună cu un echipaj medical al SAJ au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Crişcior.

La locul impactului dintre o autospecială a Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara şi un autoturism, echipele de intervenţie au găsit doi agenţi de poliţie cu traumatisme la membrele superioare şi inferioare.

Unul dintre aceştia prezenta o fractură la o mână, în timp ce colegul lui suferise un traumatism la un picior. Pentru eliberarea celui din urmă din autoturism a intervenit echipa de descarcerare. Ambele victime au fost transportate la UPU Brad, cu ambulanţe SMURD şi SAJ, pentru investigaţii şi tratamente suplimentare. Conducătorul celeilalte maşini implicate în accident a refuzat transportul la spital”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.