O persoană a murit la Arad după ce un TIR a lovit două autobuze cu muncitori

Publicat: 03 08. 2015, 08:54

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Ovidiu Liber, accidentul a avut loc pe DN 79, în zona localității Nădab, unde un TIR a lovit două autobuze care circulau în același sens, unul în spatele celuilalt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primul autobuz, în care se aflau aproximativ 15 muncitori, a fost izbit puternic, fiind proiectat pe câmp, iar al doilea, în care se afla doar șoferul, a fost acroșat și a rămas pe șosea.

Șoferul primului autobuz lovit a murit în urma accidentului, iar nouă pasageri au fost răniți. O femeie și patru bărbați au suferit răni grave și au fost preluați de ambulanțe și echipaje SMURD, fiind transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Ceilalți patru răniți au refuzat să fie duși la spital și au primit îngrijiri la locul accidentului.

La ora transmiterii acestei știri, circulația pe DN 79 este blocată în zona accidentului, pentru efectuarea cercetărilor, polițiștii estimând că va fi reluată în condiții normale în jurul orei 08.30.