O persoană și-a dat foc într-o secție de votare din Petrila

Publicat: 10 06. 2012, 14:11
Actualizat: 07 01. 2013, 18:39

Un bărbat de 53 de ani și-a dat foc într-o secție de votare din Petrila. El era foarte agitat și nemulțumit că forțele de ordine nu vor să îi acorde asistență într-o problemă pe care susținea că o are.

Bărbatul a votat, apoi, la ieșire, a scos o sticluță cu o substanță inflamabilă, pe care și-a turnat-o pe haine și și-a dat foc.

Bărbatul a mers la vot la Secția de votare amenajată în Grupul Școlar „Constantin Brâncuși” din localitate, iar înainte de a intra în sediu a amenințat că își va da foc pentru că ani la rând a fost „dezavantajat și nedreptățit” de primarul orașului, Ilie Pătrușel, și de secretarul localității, Toma Vărgatu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a spus că ani la rând nu și-a găsit dreptate nici în justiție, având mai multe procese cu Primăria pentru mai multe proprietăți.

După ce a amenințat că își va da foc, bărbatul a intrat în secția de votare, unde a și recurs la acest gest, folosind petrol amestecat cu apă.

Forțele de ordine au intervenit imediat cu extinctoare și cu pături, pentru a stinge focul care îl acoperea. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Petroșani.

El a susținut în fața presei și a reprezentanților autorităților că va reveni să-și dea foc și că recurge la acest gest pentru a protesta împotriva autorităților locale.