O profesoară a decis să nu respecte decizia autorităților și va preda online: „Eu și elevii mei nu vom intra în vacanță. Nu plătesc copiii iresponsabilitatea autorităților”

Publicat: 21 10. 2021, 21:52
Actualizat: 21 10. 2021, 21:54
Sursă Foto - caracter ilustrativ: Pixnio.com

Autoritățile au hotărât ca elevii să intre in vacanță timp de două săptămâni, începând de luni, 25 octombrie, din cauza creșterii alarmante a numărului de noi infectări cu COVID-19. Cu toate acestea, o profesoară de la Colegiul Național de Muzică George Enescu din București a afirmat că ea și elevii săi nu se vor supune deciziei adoptate.

Profesoara Ioana Turcu i se adresează ministrului Educației, într-o postare de pe o rețea de socializare, pe care îl anunță că ea și elevii pe care îi pregătește refuză să intre în vacanță și vor continua să studieze online.

Aceasta își motivează decizia spunând că trebuie să își pregătească elevii pentru concursurile internaționale.

Mesajul profesoarei:

„Domnul Cîmpeanu ne trimite forțat în vacanță. Eu și elevii mei (am și elevi vaccinați) nu vom intra în vacanță. Nu plătesc copiii care vor să studieze (chiar și numai online) iresponsabilitatea autorităților care în vară ne anunțau cu surle și trâmbițe că am „învins” pandemia!

Nu plătesc acești copii toleranța pe care aceleași autorități au manifestat-o față de antivaxeri și față de televiziunile care i-au promovat. Nu plătesc elevii mei pentru greșelile unor nemernici care nu au avut alt interes decât scorul politic.

Elevii mei se pregătesc pentru concursuri internaționale, au nevoie de studiu continuu și voi continua să lucrez cu ei, indiferent de deciziile fără noimă care se iau acum, în ceasul al „optesprezecelea”!”- transmite profesoara pe pagina sa de Facebook.