O tânără de 25 de ani a stârnit hohote de râs cu permisul ei de conducere. Polițiștii au crezut că este o glumă

Publicat: 13 08. 2020, 08:43
Actualizat: 13 08. 2020, 08:45

O tânără de 25 de ani din statul american Tennessee a rămas „mască” după ce a primit permisul de conducere prin poștă – în locul fotografiei cu chipul ei, cei de la Biroul Permise i-au trimis o fotografie cu un… scaun gol.

Jane Dodd, de 25 de ani, din Tennessee, a declarat, pentru WKRN, că a primit săptămâna trecută permisul auto, pe care l-a arătat polițiștilor. Reacția oamenilor legii a fost pe măsură, crezând că tânăra îi ia peste picior.

„Doamna de la DMV nu m-a crezut când i-am spus că trebuie să-mi refacă permisul auto”, a povestit Dodd pentru WKRN.

„O să am nevoie de șeful meu…”

Când angajat s-a uitat la dosarul lui Dodd, problema a devenit clară. „Oh, am nevoie de șeful meu pentru a rezolva situația…”, a declarat Dodd.

Autoritățile au pus greșeala pe seama unei neatenții. „Când clientul a venit la Serviciul de Permise, în urmă cu câțiva ani, un examinator a făcut o eroare și a salvat poza unui scaun în folderul respectiv”, se arată în comunicarea departamentului.

„Când clienta a primit permisul online, acesta cuprindea fotografia unui scaun, deoarece aceea a fost ultima fotografie copiată în dosar”.

„Când ne-am dat seama de greșeală, am îndreptat lucrurile și i-am furnizat clientei permisul auto cu fotografia ei”.

„Sunt la telefon cu cei de la Permise Auto…”

Dodd s-a amuzat pe seama situației. A distribuit fotografia online, pe Facebook: „Sunt la telefon cu cei de la Permise, deoarece am primit chestia asta prin e-mail, când am reînnoit permisul auto…”, a scris amuzată tânăra.

Fotografia ei a fost distribuită de peste 19.000 de ori pe rețelele de socializare. Dodd a declarat că șeful ei este cel mai distrat de situație.

„Șeful meu este cel mai amuzat de incident”, a spus tânăra. „Vineri, mă aflam la muncă și a arătat cu degetul spre un scaun din vecinătatea ușii biroului său, spunând: „Am salutat scaunul dis de dimineață, am crezut că ești tu”.