O tânără de 28 de ani a născut într-o stație de tramvai din Timișoara

Publicat: 29 06. 2015, 14:40

Potrivit medicilor de la Ambulanță, tânăra plecase de acasă pentru a se duce cu tramvaiul spre maternitate, însă după ce a ajuns în stație nu s-a mai putut urca în tramvai deoarece intrase în travaliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O femeie aflată în aceeași stație de tramvai a asistat-o până în momentul sosirii ambulanței.

„Echipajul a ajuns la fața locului în trei minute de la solicitare, însă femeia născuse deja. Medicii au urcat mama și fetița nou-născută în ambulanță, au tăiat cordonul ombilical al copilului și l-au aspirat”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanță Timiș.

Imediat după ce femeia și nou-născutul au fost preluați de ambulanță, ușa laterală a mașinii s-a defectat, nemaiputând fi închisă dn cauza blocării rolei, astfel că a fost chemată o a doua ambulanță pentru a-i transporta pe mamă și pe copil, în siguranță, spre maternitate.

„Li s-a stricat rola de la ușa laterală, astfel că au chemat o a doua ambulanță pentru a prelua mama și copilul și a-i transporta la maternitate”, a mai declarat Carmen Dehelean.

Potrivit medicilor, femeia nu era la prima naștere, acesta fiind cel de-al șaselea copil al său, iar pe ultimii patru îi născuse tot în ambulanță.