Observația unui jurnalist către Iohannis: ”Am văzut că v-ați atins masca de mai multe ori. Cum credeți că elevii vor respecta măsurile de igienă?”/ Klaus Iohannis: ”Copiii se obișnuiesc repede!”

Publicat: 09 09. 2020, 19:32
Actualizat: 09 09. 2020, 20:23

Vasile Marcu, jurnalist A3 l-a întrebat pe șeful statului, în cadrul sesiunii de întrebări adresate de mass-media, dacă va promulga un buget de stat care prevede tăieri sau înghețări de venituri, șeful statului susțînând că este ”o prostie PSD-istă”, România pregătindu-se pentru ”ani de creștere, nu de reducere”. Klaus Iohannis și-a  atins masca de câteva ori pe parcursul susținerii conferinței, moment in care jurnalistul A3 l-a întrebat pe președinte cum vor respecta copiii măsurile sanitare impuse, Iohannis răspunzând că ”se vor obișnui”.

Klaus Iohannis:  ”Nu s-a vehiculat niciodată o tăiere de pensii sau de salarii. Asta e o prostie PSD-istă”

Vasile Marcu, jurnalist A3 l-a întrebat pe șeful statului, în cadrul sesiunii de întrebări adresate de mass-media, dacă va promulga un buget de stat care prevede tăieri sau înghețări de venituri.

”Nu s-a vehiculat niciodată o tăiere de pensii sau de salarii. Asta e o prostie PSD-istă, aruncată în spațiul public din motive electorale”.

”Nu se discută despre tăieri de salarii și pensii, e exclus așa ceva! Economia a cunoscut un recul semnificativ în trimestrul doi, care a trecut și între timp își revine. Noi credem că economia României își va reveni (…). Noi ne pregătim pentru ani de creștere, nu ani de reducere”, a precizat președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis și-a  atins masca de câteva ori pe parcursul susținerii declarației, moment in care jurnalistul l-a întrebat pe președinte cum vor respecta copiii măsurile sanitare impuse.

Jurnalist A3 catre Klaus Iohannis: ”V-ați atins masca de mai multe ori. Cum credeți că elevii vor respectă măsurile de igienă și să poarte masca în acest context?”

”Dacă îmi permiteți o scurtă observație, pentru că am văzut că v-ați atins masca de mai multe ori. Cum credeți că elevii vor respectă măsurile de igienă și să poarte masca în acest context?

Copiii se obișnuiesc repede, chiar și cu lucrurile mai puțîn neplăcute”.