Pasageri blocați pe aeroportul din Cluj-Napoca

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 21 06. 2012, 19:20
Pasagerii unei curse spre Egipt a companiei Kartago Airlines, care ar fi trebuit să plece miercuri seară, la ora 19.55, de pe Aeroportul Cluj-Napoca, sunt blocați în aerogară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pasagerii unei curse spre Egipt a companiei Kartago Airlines, care ar fi trebuit să plece miercuri seară, la ora 19.55, de pe Aeroportul Cluj-Napoca, sunt blocați în aerogară, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei 31 de pasageri au fost cazați peste noapte la un hotel din Cluj-Napoca, unde li s-a asigurat masa. Acestora li s-a spus că avionul va decola în cursul dimineții de joi, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Oamenii au sesizat Oficiul pentru Protecția Consumatorului (OPC) Cluj, unde au reclamat această întârziere și faptul că le-a fost stricată vacanța pe care urmau să o petreacă în stațiunea Hurghada.

Potrivit directorului OPC Cluj, Lenuța Șuteu acesteia, întârzierea a fost cauzată de faptul că avionul nu a putut decola miercuri din Egipt. "Avionul Kartago Airlines nu a putut decola miercuri din Egipt. S-ar putea să ajungă, totuși, joi, la și să decoleze spre destinație în cursul după-amiezii, la 16.20", a afirmat Șuteu. Dintre cei 31 de pasageri, doar unul este din Cluj-Napoca, restul fiind din județe limitrofe.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro