Pasagerul din aeronava care a aterizat de urgență pe „H. Coandă”, internat la Spitalul „Obregia”

Publicat: 11 04. 2013, 17:16
Actualizat: 21 05. 2015, 17:24
Pasagerul din aeronava care a aterizat de urgență pe Aeroportul "Henri Coandă" este un cetățean danez și a fost internat în Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia" din Capitală, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unității sanitare, dr. Rodica Năstase.

Pasagerul din aeronava care a aterizat de urgență pe Aeroportul „Henri Coandă” este un cetățean danez și a fost internat în Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia” din Capitală, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unității sanitare, dr. Rodica Năstase.

„Pacientul a fost internat de urgență, pentru stabilirea diagnosticului. Este cetățean danez. A venit însoțit de prietena lui”, a spus medicul.

Echipa medicală va face investigațiile de specialitate, pentru stabilirea diagnosticului.

Cursa FHY 483 Antalya – Copenhaga, aparținând companiei aeriene Freebird Airlines, a aterizat de urgență, joi, la ora 13.54, pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București, cauza fiind, conform mesajului trannsmis de pilotul comandant, un conflict la bord, a informat Compania Națională Aeroporturi București

Comandantul aeronavei a solicitat asistența poliției și a ambulanței, la aterizare. La bordul aeronavei erau 196 de pasageri. Unul dintre pasageri a fost rănit, fiind preluat, alături de soția sa, de ambulanța aeroportului.

Aeronava a aterizat în siguranță, traficul aerian la „Henri Coandă” desfășurându-se în condiții normale.

Aeronava și-a reluat zborul spre Copenhaga în jurul orei 15.40, având la bord 194 de pasageri.