Patru curse aeriene sunt afectate de ceața de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

Publicat: 11 10. 2013, 13:12
Actualizat: 30 03. 2019, 21:23

Patru curse aeriene operate pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca sunt afectate, vineri dimineață, din cauza ceții, trei curse fiind întârziate, iar una redirecționată pe Aeroportul din Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul operațional al Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, Iuliu Pop, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că speră ca în cel mai scurt timp traficul aerian să revină la normal.

„Sunt afectate de ceață, vineri, patru curse aeriene operate pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Este vorba de trei curse întârziate și una redirecționată.. Astfel, sunt întârziate cursa Tarom de la București, care trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 8.40 și cursa care trebuia să decoleze spre Viena la ora 9.05. Sunt zboruri legate, trebuiau să fie operate cu aceeași aeronavă. De asemenea, cursa Tarom de la București care trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 9.05 a fost redirecționată pe Aeroportul Sibiu, iar din această cauză are întârziere și zborul de la Cluj-Napoca spre București, cu decolare la ora 9.25. Sperăm ca ceața să se ridice în cel mai scurt timp, iar traficul aerian să se desfășoare normal”, a spus Pop.

Potrivit site-ului aeroportului clujean, următorul zbor programat să aterizeze la Cluj-Napoca este cel al companiei Wizz Air, la ora 11.36 de la Beauvais – Paris.