PATRU ROMÂNI morți în Italia, într-un accident rutier în timp ce FUGEAU de Poliție

Publicat: 18 01. 2019, 16:08
Actualizat: 26 03. 2019, 00:33

Accidentul s-a produs pe Drumul național Telesina 372, în apropierea localității Alvignano, în regiunea Campania, la nord de orașul Napoli, informează casertanews.it.

Șoferul unui autoturism Skoda a refuzat să oprească la semnalele agenților de Poliție, care au pornit imediat în urmărire. După aproximativ 20 de kilometri, fugarii au încercat să scape de Poliție depășind un TIR, dar au observat prea târziu că din sens opus venea o altă mașină. Șoferul a tras de volan spre dreapta și Skoda a intrat sub autocamionul pe care încerca să îl depășească.

În urma impactului, patru din cei cinci pasageri din autoturism au murit pe loc, doi fiind aruncați pe asfalt. Corpurile altor doi pasageri morți (un bărbat și o femeie) au fost scoase cu greu din mașina rămasă cu roțile în sus, de echipele de descarcerare. Un al cincilea pasager a fost transportat în stare gravă la spital.

Toți cei cinci oameni din autoturismul accidentat, patru bărbați și o femeie, erau români. Patru dintre ei au murit pe loc, anunță serviciile de intervenție. Presa locală scrie că românii ar fi jefuit un magazin de bijuterii și au fugit să scape de Poliție. Când s-a produs accidentul, șoferul gonea cu 200 km/oră. În accident a mai fost lovit un autoturism Fiat Panda, însă pasagerii au scăpat doar cu o sperietură.

Cei doi polițiști care îi urmăreau pe români au suferit răni minore. În mașina românilor au fost găsite toate bijuteriile furate și instrumente folosite la spargeri.