Patru turiști l-au snopit în bătaie pe administratorul unui bar din Mamaia. Motivul este de necrezut

Publicat: 26 07. 2020, 22:25
Actualizat: 26 07. 2020, 22:28

Patru turişti din Craiova au fost încătuşaţi, duminică după-amiază, la Mamaia, după ce au devenit recalcitranţi pentru că li s-a cerut să oprească muzica dată tare. Indivizii l-au snopit în bătaie pe administratorul barului, după ce le-a atras atenţia că-i deranjează pe ceilalți turişti.

Conform Poliţiei Constanţa, incidentul a avut loc duminică după-amiază, când Poliţia Mamaia a fost sesizată că pe terasa unui hotel a avut loc o altercaţie între 4 turişti şi administratorul, precum şi agentul de pază, ca urmare a faptului că turiştii ar fi fost deranjaţi de solicitarea de a opri muzica dată tare.

La faţa locului au ajuns jandarmii din Constanţa care i-au încătuşat pe turişti, întrucât se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze.

Indivizii l-au snopit în bătaie pe administratorul barului de pe plajă, cel care le-a atras atenţia că-i deranjează pe ceilalți turişti. Pentru remarca lui, bărbatul a fost băgat în spital.

Martorii s-au speriat din cauza altercaței

Erau vreo 7, 8 persoane, ca bărbaţi şi ele la fel. Dintr-odată s-au ridicat, hărmălaie, distragere de atenţie, gură mare, da, au început să distrugă, adică au fost… Şi-au făcut tot numărul, de la A la Z. Au spart, au aruncat cu scaune! A fost suficient cât să bage panică în toată lumea”, a declarat o martoră.

„A început lumea să ţipe, să urle, să fugă şi ne-am speriat foarte tare”, spune o altă martoră.

La sediul Poliţiei, cei patru turişti au fost identificaţi, fiind vorba despre 4 bărbaţi din Craiova, cu vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani.

Poliţiştii fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.