Percheziții în București și trei județe, într-un dosar privind fapte de corupție pentru evenimente de tipul „zilele orașului”

Publicat: 01 10. 2015, 12:01

Cercetările în această cauză sunt făcute de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Târgu Mureș și vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție care ar fi fost comise în acest an, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

„În cursul zilei de 01 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiul București și județele Constanța, Călărași și Caraș-Severin, reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, a precizat sursa citată.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că faptele vizate de anchetatori sunt de dare și luare de mită, în legătură cu încheierea unor contracte de prestări servicii pentru evenimente de tipul „zilele orașului”.

Potrivit surselor citate, procurorii ridică mai multe documente, joi nefiind audiate persoanele suspectate în acest caz.

Procurorii sunt sprijiniți în această cauză de Serviciul Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.