Percheziții în județul Botoșani, sunt vizate 12 persoane. Infracțiunile de care sunt suspectați

Publicat: 16 04. 2014, 09:52
Actualizat: 29 07. 2014, 19:02

Perchezițiile au loc în două dosare, în care sunt vizate 12 persoane, potrivit Poliției Române.

Într-unul dintre dosare, polițiștii de investigații criminale au făcut șapte percheziții în localitățile Flămânzi și Păltiniș, fiind vizate opt persoane care, în perioada martie – aprilie, ar fi furat mai multe bunuri din societăți comerciale din județul Botoșani.

De asemenea, aceștia sunt suspectați că, în aceeași perioadă, ar fi agresat mai multe persoane din localitatea Flămânzi.

Perchezițiile sunt făcute de polițiști de la IPJ Botoșani și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, împreună cu jandarmi, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În cel de-al doilea dosar, polițiștii au făcut 12 percheziții la imobile din localitățile Flămânzi și Prăjeni, care vizează patru persoane suspectate că, în perioada ianuarie – aprilie, au procurat, deținut, depozitat, transportat și vândut țigări de contrabandă.

Potrivit polițiștilor, cercetările în această cauză vor fi fi extinse și față de alte persoane.

La percheziții participă polițiști de la IPJ Botoșani și Poliția orașului Flămânzi, precum și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale.

„Polițiștii urmăresc identificarea și ridicarea oricăror mijloace utile în probarea activității infracționale a persoanelor în cauză”, a precizat Poliția Română, într-un comunicat de presă.