Percheziții la suspecți de cămătărie, șantaj și înșelăciune din Ialomița. Printre cei vizați, primarul din Slobozia

Publicat: 14 01. 2014, 08:50
Actualizat: 30 07. 2014, 11:35

Polițiștii de la IPJ Ialomița fac zece percheziții, marți dimineață, la Primăria Slobozia și la locuințele unor persoane suspectate de șantaj, cămătărie, înșelăciune, fals și uz de fals.

Perchezițiile din municipiul Slobozia vizează șase persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracțiuni de cămătărie, șantaj, fals, uz de fals și înșelăciune, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

La finalizarea perchezițiilor, suspecții vor fi duși la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, pentru cercetări.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că una dintre percheziții are loc la Primăria Slobozia, printre persoanele vizate în cadrul anchetei fiind și primarul municipiului, Alexandru Stoica.

Anchetatorii suspectează că s-au folosit ștampilele Primăriei Slobozia pentru înmatricularea mai multor autoturisme de lux.

La percheziții participă peste 70 de polițiști de investigații criminale și ordine publică, precum și luptători SAS din cadrul IPJ Ialomița și Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Acțiunea a fost sprijinită de Direcția Operațiuni Speciale și Direcția de Informații și Protecție Internă.