Peste 200 de turiști riscă să rămână blocați pe munte din cauza ninsorii abundente căzută în Bucegi

Publicat: 15 02. 2012, 10:59
Actualizat: 12 06. 2012, 23:06
Ninsoarea abundentă căzută în noaptea de sâmbătă spre duminică pe platoul Bucegi a blocat drumul forestier dintre Sanatoriul Moroeni și zona Padina, astfel că cei peste 200 de turiști aflați pe munte riscă să nu se poată întoarce la casele lor.


Ninsoarea abundentă căzută în noaptea de sâmbătă spre duminică pe platoul Bucegi a blocat drumul forestier dintre Sanatoriul Moroeni și zona Padina, astfel că cei peste 200 de turiști aflați pe munte riscă să nu se poată întoarce la casele lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Zăpada depășește 20 de centimetri, iar un copac a căzut în zona Orzea, blocând circulația. Un șofer care încerca să ajungă la Padina, rămas cu mașina în drum, a fost recuperat de preotul de la Schitul Peștera Ialomiței.

În cabanele și hotelurile de pe Platoul Padina sunt peste 200 de turiști care, cei mai mulți dintre ei, vor trebui să coboare duminică pentru a ajunge la locurile de muncă sau la școală. La o cabană sunt 40 de elevi de clasa a-XII-a, din Oltenița, împreună cu profesorii lor, care sâmbătă seară au avut petrecerea de majorat și care, duminică, intenționează să ajungă acasă, deoarece luni trebuie să fie la orele de curs.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro