Pirotehnicienii au stabilit că amenințarea cu bombă vizând Tribunalul București a fost falsă

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 11 05. 2012, 15:51
Pirotehnicienii Poliției Capitalei au stabilit că amenințarea cu bombă care viza Tribunalul București, făcută astăzi la prânz, a fost falsă, iar activitatea instanțelor din cele două clădiri evacuate a fost reluată.

Pirotehnicienii Poliției Capitalei au stabilit că amenințarea cu bombă care viza Tribunalul București, făcută vineri la prânz, a fost falsă, iar activitatea instanțelor din cele două clădiri evacuate a fost reluată.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, comisarul Christian Ciocan, declara că, la ora 11:50, un bărbat care a folosit o cartelă telefonică pre-plătită, de pe raza Bucureștiului, a anunțat că a fost amplasat un dispozitiv exploziv în clădirea Tribunalului București. Pentru că autorul amenințării nu a precizat despre care sediu al Tribunalului București este vorba, au fost evacuate atât clădirea veche, de lângă Palatul de Justiție, cât și cea în care funcționează acum instituția.

"În cazul în care va fi prins, autorul apelului riscă închisoarea între trei și 12 ani, dat fiind că fapta sa se încadrează la acte de terorism", a spus Christian Ciocan.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro