Plafonul unei clădiri cu trei etaje din sectorul 3 s-a prăbușit

Publicat: 15 02. 2012, 11:27
Actualizat: 25 07. 2012, 22:33
Plafonul unui bloc cu trei etaje din strada Mavrogheni, nr.11 , sector 3, s-a prăbușit joi seara, în timp ce proprietarii de la etajul 1 făceau niște modernizări în apartament. În aceste condiții, podeaua etajului și toată pardoseala s-au prăbușit peste magazinul care se afla la parter.

Plafonul unui bloc cu trei etaje din strada Mavrogheni, nr.11 , sector 3, s-a prăbușit joi seara, în timp ce proprietarii de la etajul 1 făceau niște modernizări în apartament. În aceste condiții, podeaua etajului și toată pardoseala s-au prăbușit peste magazinul care se afla la parter. Blocul era construit în anul 1900 și era expertizat tehnic și încadrat în clasa I de risc seismic – avea bulină roșie.

Bogdan Șoșoacă, directorul de investiții al Primăriei Capitalei, a aflat de la dispeceratul municipal, la ora 19.30, despre acest incident și s-a deplasat imediat la fața locului. El a constatat că municipalitatea nu mai este proprietar al imobilului, și le-a recomandat proprietarilor să se mute provizoriu până la finalizarea unei expertize a clădirii. Primarul sectorului 3, Liviu Negoiță, și-a trimis inspectorii de la protecție socială pentru a vedea dacă vreuna din familiile din imobil are nevoie de adăpost provizoriu la unul dintre căminele pe care primăria le administrează.