Plin de sânge și CU DRUJBA în mână. Reținut pe stradă de polițiști, după ce A DECAPITAT un bărbat

Publicat: 31 01. 2019, 12:03
Galați: CRIMĂ între prieteni, din cauza unui joc de table / Sursa Foto: Mediafax Foto

În toiul nopții, un tănăr de 32 de ani din comuna Sânandrei, județul Timiș, s-a trezit să-și rezolve niște conflicte mai vechi cu un consătean. A luat o drujbă și a năvălit în casa omului, tăindu-i ușa de la intrare. Înăuntru, bărbatul căutat de tânărul furios se afla cu copii săi, doi băieți de 14, respectiv 18 ani, și cu prietena unuia dintre ei. Când au fost atacați, cei patru dormeau.

Îngroziți, băieții și cu fata au reușit să fugă, chiar dacă adolescentul de 14 ani și-a rupt un picior în timp ce sărea pe geamul din spatele casei. Agresorul și-a urmărit victima care alerga desculță prin curtea casei și a decapitat-o în grădină, lângă un gard. Încercase zadarnic să se apere cu mâna dreaptă de lanțul drujbei.

Speriați vecinii au sunat la 112. Când polițiștii din comună au ajuns pe strada Liliacului, l-au găsit pe tânăr plin de sânge, cu drujba în mână. L-au reținut imediat și va fi cercetat pentru omor. Criminalul susținea că este văr cu victima. Se pare că tot conflictul ar fi pornit de la vânzarea unui automobil. După audiere, urmează să fie prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.