Polițist local VS. Polițist al Brigăzii Rutiere: Scandal în public între două persoane ale legii / Autoritățile au deschis o anchetă

Publicat: 02 11. 2019, 11:49

Brigada Rutieră a transmis, sâmbătă, că atât polițistul local, cât și cel rutier se aflau în timpul serviciului și aveau atribuții în domeniul siguranței rutiere.

„Atât polițistul rutier, cât și polițistul local se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în domeniul siguranței rutiere. Se efectuează verificări cu privire la discuția dintre polițistul din cadrul Brigăzii Rutiere și cel al Poliției Locale, pentru a se stabili contextul acestuia și motivele care l-au declanșat”, arată polițiștii de la Brigada Rutieră, într-un comunicat de presă.

Sursa citată precizează că niciun responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenție cu privire la activitatea polițistului din cadrul Brigăzii Rutiere.

Reacția Brigăzii Rutiere a apărut după ce în spațiul public a apărut o filmare în care un polițist de la Brigada Rutieră îi cere unui agent de la Rutieră să se legitimeze, iar acesta a refuzat, între cei doi izbucnind un scandal, pe stradă.