Polițiști acuzați că ar fi fugărit iepurele unui bărbat; fapta, surprinsă de camere de supraveghere

Publicat: 02 08. 2013, 19:57
Actualizat: 29 09. 2018, 20:59

Doi polițiști din localitatea constănțeană Mereni sunt acuzați că ar fi fugărit și apoi ar fi prins iepurele unui bărbat din comuna respectivă, fapta fiind surprinsă de camere de supraveghere, oamenii legii susținând că au călcat iepurele cu mașina și apoi l-au luat cu ei.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, sâmbătă noapte, șeful Postului de Poliție din Mereni și alt polițist mergeau la locuința unui bărbat suspectat de furt dintr-o societate comercială pentru a-l ridica și a-l duce la Parchet pentru continuarea cercetărilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Șeful de post a spus superiorilor săi că, în timp ce se îndrepta spre locuința respectivă, a dat cu mașina peste un iepure, că și-a continuat drumul, a îndeplinit misiunea respectivă, după care a revenit și a ridicat iepurele, punându-l în portbagajul mașinii.

Conform imaginilor de pe camere de supraveghere, cei doi polițiști au oprit mașina, după care au văzut iepurele și au început să-l alerge până când l-au prins și l-au băgat în portbagajul autoturismului. Cei doi au fost ajutați și de alte trei persoane pentru a reuși prinderea iepurelui.

Conducerea IPJ Constanța a declanșat o anchetă în acest caz, urmând să se stabilească răspunderea disciplinară a polițiștilor, iar dacă vor fi găsiți vinovați aceștia urmează să fie sancționați conform legii.