Polițiști bucureșteni ridicați de la serviciu, după ce ar fi bătut alegători la europarlamentare. Diagnostic după o vizită la secție: traumatism cranio-cerebral, ruptură splină și multiple fracturi

Publicat: 15 10. 2014, 11:42
Actualizat: 04 02. 2019, 13:45

Parchetul Tribunalului București arată, într-un comunicat de presă transmis agenției MEDIAFAX, că polițiștii de la Secția 3 sunt audiați într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracțiunea de tortură, în legătură cu un incident electoral din 25 mai, când au fost alegerile europarlamentare.

„În data de 25.05.2014, persoana vătămată C.D., în vârstă de 63 de ani, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost internată având următorul diagnostic: traumatism cranio-cerebral cu fractură mandibulară, ruptură splină – splenectomie, multiple fracturi costale. Din cercetările efectuate până la momentul actual, a reieșit faptul că persoana vătămată a fost implicată într-un incident electoral (în ziua menționată având loc alegerile pentru Parlamentul European), motiv pentru care a fost condusă la Secția 3 Poliție”, au precizat procurorii.

Oficiali din Parchetul Tribunalului București au declarat, pentru MEDIAFAX, că dosarul a fost deschis în urma unei sesizări depuse în urmă cu câteva luni.

Polițiștii de la Secția 3 suspectați în acest caz au fost ridicați de anchetatori în baza unor mandate de aducere și urmează să fie audiați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care instrumentează cauza împreună cu polițiști de la Serviciul Omoruri.