Polițiștii au găsit-o pe mama bebelușului abandonat în Arad, fiind vorba de o tânără de 20 de ani

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 27 03. 2019, 08:02

Polițiștii arădeni au identificat-o, miercuri după-amiază, pe mama bebelușului găsit abandonat în casa scării unui bloc din municipiu, aceasta fiind o tânără de 20 de ani care locuiește în oraș fără forme legale și care a fost văzută de localnici cerșind, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii au reușit identificarea mamei după ce localnicii din zona în care a fost abandonat bebelușul au spus că în ultima perioadă au văzut o tânără care cerșea și era însoțită de un copil în cărucior, care ar putea fi cel găsit.

„Tânăra a fost găsită pe stradă și când a fost întrebată de polițiști a mărturisit că și-a abandonat copilul în vârstă de 11 luni. Ea a fost însoțită la spital, unde și-a recunoscut copilul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Ovidiu Liber.

Conform sursei citate, tânăra locuiește în Arad fără forme legale. Ea nu a oferit încă explicații privind motivele abandonării bebelușului, urmând să fie audiată la sediul Poliției.

Bebelușul a fost găsit în scara unui bloc din municipiul Arad, în noaptea de marți spre miercuri, locatarii anunțând Poliția. Băiețelul a fost internat în secția de pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, dar medicii spuneau că, la prima vedere, este sănătos.