Polițiștii au intrat în curtea unui bătrân din Suceava. Ce au găsit într-o anexă a gospodăriei i-a uimit

Publicat: 21 02. 2015, 12:10
Actualizat: 21 08. 2017, 14:38

Potrivit Serviciului Poliției de Frontieră Suceava, polițiștii din cadrul SPF Brodina au obținut informații că în gospodăria unui bătrân de 78 de ani din comuna Straja sunt depozitate țigări de contrabandă.

Bărbatul a confirmat că într-o anexă din curtea imobilului său se află mai multe colete cu țigări, precum și o mașină marca Jeep, înmatriculată în Marea Britanie în care se află tot țigări.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că țigările, 17.600 de pachete de diferite mărci, au fost preluate de la frontieră și transportate cu ajutorul autoturismului de teren la imobilul respectiv, la această acțiune participând doi bărbați de 37 și 23 de ani.

Polițiștii de frontieră suceveni au anunțat și autoritățile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului, stabilindu-se că în zona respectivă a avut loc o trecere ilegală a frontierei de stat în scop de contrabandă.

Polițiștii de frontieră le-au întocmit celor trei bărbați acte premergătoare pentru contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 176.000 lei a fost confiscată.