Polițiștii cer ajutor bucureștenilor pentru identificarea unui bărbat care a agresat sexual patru copii în liftul unui bloc din Capitală: iată IMAGINI cu agresorul

Publicat: 22 06. 2015, 14:43
Actualizat: 22 06. 2015, 15:25

„În seara de 10 iunie a.c., Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că, în liftul unui bloc situat pe raza sectorului 3, un bărbat de aproximativ 25 – 30 de ani a avut un comportament deviant în prezența a patru minori cu vârste între 7 și 10 ani”, arată luni Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse din Poliție, cei patru copii, un băiat și trei fete, cu vârste de 7, 8, 9 și 10 ani, s-au jucat în fața blocului, după care s-au urcat în lift. Odată cu aceștia, a intrat în ascensor și un bărbat în vârstă de aproximativ 25-30 de ani, care ar fi blocat liftul între etaje, după care și-ar fi expus organele genitale în fața copiilor și ar fi făcut gesturi care au avut conotație sexuală.

Părinții copiilor au depus plângere la Secție 13 Poliție, iar anchetatorii au reușit să obțină imagini ale suspectului, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Polițiștii roagă persoanele care pot da detalii legate de identitatea bărbatului să anunțe cea mai apropiată secții de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Potrivit Codului penal, „fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezinta explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârșește acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă”.