Polițiștii din Timiș au aplanat cu două focuri de armă o ceartă între vecini în Dudeștii vechi

Publicat: 02 06. 2018, 14:10
Actualizat: 02 10. 2018, 18:29

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, un echipaj de Poliție a fost solicitat sâmbătă dimineața, în jurul orei 3:00, în comuna Dudeștii Vechi. Un bărbat sunase disperat la 112 și a anunțat că doi indivizi au pătruns în curtea casei sale și i-au spart un geam. Conflictul începuse încă de la ora 23:00, când cei doi i-au spart geamurile de la mașină.

În momentul în care au ajuns polițiștii, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, se amenințau CU TOPOARELE, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să tragă DOUĂ FOCURI DE ARMĂ în plan vertical, pentru a aplana conflictul.

Cei trei bărbați implicați în scandal sunt VECINI, iar cei doi care au spart geamurile mașinii și casei sunt rude: unchi și nepot, în vârstă de 33, respectiv 17 ani. 

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru două cazuri de distrugere – mașină și casă și un caz de violare de domiciliu”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș. Pentru tânăr, a fost luată măsura cercetării sub control judiciar pe 60 de zile.