Polițiștii gălățeni caută o minoră care a dispărut în urmă cu două zile

Publicat: 25 06. 2015, 20:19

Polițiștii din comuna Tulucești au fost sesizați în 23 iunie că Gabriela Florentina Munteanu, în vârstă de 15 ani, a dispărut de la domiciliul părinților și nu a mai revenit, potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliție al Județului Galați.

Fata dispărută are 1.25-1.30 metri înălțime, fața ovală, părul șaten, drept, lung până la nivelul umerilor, ochii căprui, buzele groase și are mersul legănat deoarece piciorul drept este mai scurt decât cel stâng cu aproximativ un centimetri.

La data dispariției ea era îmbrăcată cu un pantalon din blug de culoare albastră, cu motive florale la buzunarele din față, tricou din material textil de culoare albă, cu două șnururi de culoare roz pe părțile laterale și încălțată cu sandale de culoare neagră.

Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care fata a dispărut, existând informații că ea și-a sunat tatăl înainte de a pleca de acasă pentru a-i cere permisiunea să meargă la un chioșc din comună ca să-și cumpere o înghețată, dar când părintele fetei a venit acasă de la muncă nu a mai găsit-o și a anunțat Poliția.