Polițistul Marian Godină îl acuză pe șeful IPJ Brașov de plagiat

Publicat: 17 02. 2016, 12:13
Actualizat: 04 11. 2016, 21:06

Marian Godină, polițistul ajuns celebru pe Facebook pentru poveștile sale amuzante despre meseria de polițist, l-a acuzat de plagiat pe șeful Inspectoratului Județean Brașov, chestorul Ioan Aron.

„Domnul chestor Ioan Aron are doctorat. Normal, că d-aia e doctor. […] Ei bine m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor. Hopa, dar ce ați făcut domnule chestor, ați copiat? Google așa arată”, scrie Marian Godină, punând o imagine print cu un fragment din teza de doctorat a lui Ioan Aron despre care Google arată că e copiat.

Foto: Facebook Marian Godină.

Comentariul vine după ce ieri Godină a publicat un fragment din cartea sa în care povestește cum a fost ridiculizat atunci când i-a spus șefului IPJ Brașov că vrea să publice o carte.

„Cine sa-ti cumpere ție mizeriile? Îți spun eu, cefe late și oameni fără carte […] Uite aici o carte de a mea, că d-aia sunt doctor”, relatează Godina din discuția avută cu șeful său.

Întrebat ieri de presă despre episodul în care l-a umilit pe polițist, Ioan Aron a răspuns ironic: „Nu m-am băgat în creația lui literară”.