Ponta își dorește ca lupta pentru putere în partid să se termine cât mai degrabă

Publicat: 16 02. 2012, 10:04
Actualizat: 10 03. 2012, 17:22
Vicepreședintele PSD Victor Ponta a comentat luările de poziție ale lui Adrian Năstase și Miron Mitrea, spunând că este firesc ca liderii partidului să propună proiecte în perspectiva Congresului, dar această competiție internă ar trebui să se încheie cât mai degrabă.

Vicepreședintele PSD Victor Ponta a comentat luările de pozițieale lui Adrian Năstase și Miron Mitrea, spunând că este firesc caliderii partidului să propună proiecte în perspectiva Congresului,dar această competiție internă ar trebui să se încheie cât maidegrabă.

Ponta a spus că pozițiile critice exprimate de unii lideri aipartidului sunt firești, în condițiile în care în primăvară esteașteptat un Congres în care să se desfășoare alegeri pentrufuncțiile de conducere ale partidului.

El a explicat, pentru MEDIAFAX, că luările de poziție suntfirești, întrucât este normal ca fiecare lider să propună proiecteși să își exprime punctele de vedere în perspectiva alegerilor dela Congres.

„Îmi doresc însă ca această perioadă de competiție întreproiecte și luări de poziție să fie cât mai scurtă și să se încheiecât mai repede. Trebuie ca până în martie, când este de așteptat săse organizeze Congresul, să se rezolve această competiție și să sedecidă cine și cum va conduce partidul, indiferent cine va câștigala alegeri. Că va fi Mircea Geoană sau că va fi altcineva, foartebine”, a adăugat Ponta.