Portarul juniorilor de la Steaua a ajuns la spital după o altercație cu un coleg de liceu care a degenerat

Publicat: 14 12. 2013, 14:01
Actualizat: 03 02. 2019, 00:13

Portarul juniorilor echipei Steaua București, Alexandru Ungureanu, a avut o altercație cu un coleg de liceu, în urma căreia a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală și traumatisme la nivelul capului.

Polițiștii Capitalei au fost sesizați prin 112, vineri, în jurul orei 16.30, privind o dispută între doi elevi pe o stradă din Sectorul 6, potrivit unor surse din Poliție.

Ungureanu și un coleg din Liceul „Mircea Eliade” ar fi avut o dispută care a degenerat, la ieșirea de la ore, în apropierea școlii.

Alexandru Ungureanu a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță București – Ilfov și transportat la Spitalul Universitar, având fractură de piramidă nazală și traumatisme la nivelul capului și feței. El era conștient și stabil când a fost preluat de ambulanță.

Polițiștii au vorbit cu agresorul și cu alți colegi ai lui Ungureanu, martori la incident, care au spus că acesta a căzut cu fața într-un gard.

Tatăl lui Alexandru Ungureanu a vorbit de asemenea cu anchetatorii, dar nu a depus deocamdată plângere, așteptând eliberarea certificatului medico-legal.