Predoiu zice că e bună Catedrala Neamului, dar nu vrea moschee

Publicat: 24 04. 2016, 23:24
Actualizat: 26 03. 2019, 09:22

”Eu cred ca este un proiect bun pentru București”, a spus el la Digi24, întrebat despre oportunitatea construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

Cât despre planurile privind o mare moschee, Predoiu și-a exprimat rezervele. ”Nu văd un astfel de proiect oportun. Nu trebuie să facem mai mult decât se face în Europa la acest moment”, a argumentat el.

În opinia sa, PNL ar trebui ”apreciat” pentru că oferă Capitalei ”un candidat pregătit inițial pentru postul de prim-ministru” – el însuși.

Totodată, liderul PNL București a arătat că nominalizările lui Ludovic Orban și Marian Munteanu nu au fost o greșeală a PNL, ci au reprezentat decizii luate într-un timp scurt.

”De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toții atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL și electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist, iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism și fair-play. Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea”, a susținut Cătălin Predoiu.