Premierul Grindeanu vrea demisia lui Iordache: „I-am lăsat câteva zile pentru buget”

Publicat: 06 02. 2017, 07:55
Actualizat: 22 04. 2017, 22:59

„I-am lăsat câteva zile, pentru că sunt activități care trebuie să fie gestionate, mâine-poimâine avem bugetul de trecut prin Parlamant”, a spus premierul la România TV.

„După această perioadă dânsul își va face evaluarea, eu am această evaluare a mea, ca prim-ministru, și o să iau decizia pe care ați anunțat-o (aceea de a-i cere demisia, n.r.)”, a adăugat Grindeanu.

Florin Iordache și Ministerul Justiției își asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat cu ordonanța OUG 13, a anunțat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

„Cred că e important să mai spunem un lucru și anume faptul că toate argumentele pe care noi le-am avut în susținerea acestei ordonanțe n-au fost foarte bine comunicate. Din acest motiv s-a creat foarte multă confuzie, s-au creat foarte multe distorsiuni, care n-au legătură cu ceea ce până la urmă s-a adoptat. Și de aceea Ministerul Justiției și ministrul Justiției își vor asuma și își asumă consecințele”, a declarat șeful Executivului la Palatul Victoria.