Premierul Ponta se află în Turcia, pentru a se opera la genunchi – surse

Publicat: 15 06. 2015, 12:02

În perioada în care premierul lipsește din țară, atribuțiile Guvernului sunt coordonate de către vicepremierul Gabriel Oprea.

Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din București, pentru un control la genunchi, iar în urma investigațiilor medicii i-au recomandat o intervenție chirurgicală.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condițiile în care de aproximativ două săptămâni avea probleme la genunchiul stâng.

La spital, premierul a făcut o investigație RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt și îi sunt afectate meniscul și cartilagiul.

În urma investigațiilor, medicii i-au recomandat o intervenție chirurgicală.

La finele lunii mai, surse apropiate premierului Victor Ponta au declarat, agenției MEDIAFAX, că acesta s-a accidentat ușor, într-o zi de duminică, fiind lovit la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet, medicii recomandându-i atunci să evite deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

La scurt timp, premierul a plecat la Tirana, pentru Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est, unde s-a scuzat față de președintele Albaniei că șchiopătează ușor, explicându-i că s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.

„Îmi cer scuze, dar am jucat baschet și sunt puțin…”, i-a spus Ponta președintelui albanez, arătând spre piciorul stâng.