Președintele Asociației Magistraților susține că i-au fost tăiate furtunurile de la frânele mașinii. UPDATE: Ce spune premierul Ponta

Publicat: 01 04. 2014, 11:14
Actualizat: 31 07. 2014, 14:04

Președintele Asociației Magistraților din România (AMR), judecătoarea Gabriela Baltag, a reclamat la Poliție că i-au fost tăiate furtunurile de la frânele mașinii personale, în acest caz fiind deschisă o anchetă, au declarat luni seară, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliție.”A fost primită o plângere, Poliția Municipiului Piatra Neamț efectuează cercetări în acest caz”, au mai spus sursele citate.

Gabriela Baltag lucrează la Secția civilă a Tribunalului Neamț, iar soțului ei, judecătorul Vasile Baltag, la Tribunalul Iași. Cei doi locuiesc în Piatra Neamț.

Judecătoarea a declarat că mașina i-ar fi fost vandalizată în noaptea de duminică spre luni. Gabriela Baltag și soțul ei ar fi descoperit acest lucru luni dimineață.

Premierul Victor Ponta, invitat la o emisiune TV, a declarat că nu se poate pronunța în acest caz. „Tot ce pot să vă spun este că a foarte critică la adresa regimului Băsescu”, a spus premierul.