Președintele Băsescu a sosit la Spitalul Militar Central

Publicat: 15 02. 2012, 10:25
Actualizat: 22 02. 2012, 14:47
Președintele Traian Băsescu a sosit, vineri, la Spitalul Militar Central, unde urmează ca sâmbătă să fie operat la tiroidă. La intrarea în curtea spitalului, Băsescu, aflat în mașină, le-a declarat ziariștilor prezenți că nu are emoții.

Președintele Traian Băsescu a sosit, vineri, la Spitalul Militar Central, unde urmează ca sâmbătă să fie operat la tiroidă.

La intrarea în curtea spitalului, Băsescu, aflat în mașină, le-a declarat ziariștilor prezenți că nu are emoții și că, "evident", are încredere în medicii români, precizând că se simte bine.

"Operația a fost pregătită din luna iunie și nu am emoții, am încredere în medicii români. De data asta nu va fi bâlbâiala care a fost anul trecut la Elias, când nu știam cine mă va opera", a spus Băsescu.

În îmbulzeala creată, un operator a fost îmbrâncit de ceilalți în apropierea mașinii prezidențiale, fapt observat de președintele Băsescu, care le-a atras atenția jurnaliștilor spunându-le: "Ați lovit-o pe fata aia cu camera".

Șeful statului era însoțit de soția sa, Maria Băsescu. Acesta era îmbrăcat într-o ținută lejeră, purtând o bluză sport, cu mâneci scurte, într-o nuanță de verde.

Surse de la Cotroceni au declarat, vineri că în opinia șefului statului, problema unui președinte interimar se pune doar atunci când trebuie luată o decizie care nu poate fi amânată.

"Este puțin probabil să intervină o decizie atât de importantă, care să nu poată fi amânată pentru o oră. Oricum, deciziile importante nu se iau pe picior", au adăugat sursele citate.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro

Â