Președintele Klaus Iohannis participă la slujba din prima zi de Paști, la Sibiu, alături de soția lui / La plecare, Iohannis a fost aplaudat de cele câteva zeci de persoane strânse în fața lăcașului de cult- VIDEO

Publicat: 21 04. 2019, 11:44

UPDATE: La plecarea de la biserică, președintele nu s-a mai apropiat de presă, spunând doar din ușa bisericii „Hristos a Înviat!”. Iohannis a fost aplaudat de cele câteva zeci de persoane strânse în fața lăcașului de cult.

Preșdintele Klaus Iohannis a ajuns, duminică, în jurul orei 10.00, la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare unde a început slujba din prima zi de Paști.

Klaus Iohannis le-a transmis credincioșilor catolici „Paște fericit”, iar celor ortodocși, „Florii fericite” și „La mulți ani” celor care serbează ziua onomastică.

„Adevărat a înviat! Creștinilor care sărbătoresc astăzi Învierea Domnului le spun Cristos a înviat (…), iar creștinilor care astăzi sărbătoresc Floriile le spun sărbători fericite, Florii frumoase și celor care au ziua onomastică le spun La mulți ani”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Soții Iohannis au participat și la slujba de Înviere, din timpul nopții de sâmbătă spre duminică, la aceeași biserică din Piața Mare, din Sibiu.