Președintele României și Prima Doamnă, invitați de onoare la Opera Română. Detalii exclusive din culisele prezenței cuplului prezidențial la spectacolul „La Traviata”

Publicat: 19 12. 2022, 13:11
Actualizat: 19 12. 2022, 15:29

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au fost invitați de onoare la spectacolul „La Traviata”, al Operei Naţionale Bucureşti. Ținuta purtată de soția președintelui a fost una realizată de designerul Andreea Tincu, în timp ce Klaus Iohannis a purtat un costum negru, clasic. Gândul a aflat detalii exclusive legate de prezența cuplului prezidențial la Operă.

“Am fost onorați să-l avem oaspete pe ES Klaus Iohannis, Președintele României, împreună cu doamna Carmen Iohannis, la spectacolul «La Traviata» de Giuseppe Verdi.

Președintele României ne-a felicitat atât pentru standardele artistice înalte ale colectivului artistic, cât și pentru implicarea Operei Naționale București în sporirea și difuzarea mesajelor umaniste ale artei”, a scris pe Facebook directorul general al Operei Naționale București, Daniel Jinga.

Potrivit unor surse, prezența lui Klaus Iohannis și a soției sale la spectacol nu a fost una plănuită din timp. Deși, în mod obișnuit, Palatul Cotroceni primește invitații speciale la fiecare spectacol al Operei, de această dată, în mod excepțional, un reprezentant al Președinției a anunțat, chiar sâmbătă, intenția șefului statului de a participa la spectacol, alături de Prima Doamnă.

Oaspeții au fost întâmpinați, câteva ore mai târziu, chiar de către directorul general al Operei Naționale București, Daniel Jinga, care i-a condus în loja principală.

După spectacol, președintele și soția lui au purtat o discuție de aproximativ 10 minute, în holul Operei, cu directorul Operei, după care s-au îndreptat spre ieșire.

Ținutele purtate de Klaus și Carmen Iohannis au fost clasice și alese cu grijă.

În ultima perioadă, Carmen Iohannis a fost criticată de unii designeri pentru modul în care s-a îmbrăcat la unele evenimente.

Prima Doamnă a ales să poarte un ”deux piecès” din catifea de mătase realizat de Andrea Tincu.

Culoarea are un albastrul regal, iar forma elegantă a rochiei și tușeul catifelei sunt caracteristicile principale ale ținutei.

Sursă Foto – Andreea Tincu/Facebook/Carmen Iohannis în rochia de culoare albastru regal

„O seară dedicată muzicii într-o lume magică”

Sâmbăta seara, Prima Doamnă Carmen Iohannis și Președintele României, Excelenta Sa Domnul Klaus Iohannis , au fost invitați de onoare la spectactacolul excelent al Operei Nationale Bucuresti, La Traviata.

Prima Doamnă a ales sa poarte un deux piecès din catifea de matase semnat Andrea Tincu. Albastrul regal, forma eleganta a rochiei și tușeul catifelei sunt caracteristicile principale ale ținutei. O seară dedicată muzicii într-o lună magică, cea mai iubită dintre toate!”, este mesajul transmis de designerul Andreea Tincu, pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis a purtat un costum clasic de culoarea negru, iar pe deasupra acesta a purtat un palton, dar nu foarte lung și de o culoare bleumarin închis, asortată cumva cu pardesiul soției sale.

Sursă Foto – Facebook/Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, momentul în care au ajuns la Opera Națională București