Președintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a cununat religios în Cluj-Napoca

Publicat: 14 07. 2012, 20:12
Actualizat: 25 03. 2019, 23:08

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a cununat religios, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la Biserica romano-catolică „Sf. Mihail”, cu Czezar Eva, cu care s-a căsătorit civil la începutul lunii iulie la Primăria din comuna sa natală, Cârța, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi miri au ajuns, sâmbătă, în jurul orei 17.00, la Biserica „Sf. Mihail”, însoțiți de două perechi de nași, de familii și de mai mulți membri ai conducerii UDMR, printre care fostul lider al formațiunii, Marko Bela, eurodeputații Iuliu Winkler și Sogor Csaba, deputatul Marton Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, și viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Horvath Anna.

Ceremonia religioasă a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu parohul bisericii, Kovacs Sandor, nunta fiind programată, sâmbătă seară, la restaurantul unui hotel de cinci stele din Cluj-Napoca.

Kelemen Hunor și Czezar Eva s-au cununat civil la începutul lunii iulie la Primăria din comuna natală a mirelui, Cârța, județul Harghita.

Kelemen Hunor s-a născut în comuna Cârța, județul Harghita, și va împlini 45 de ani în luna octombrie. Czezar Eva are 28 de ani și s-a născut în orașul Cristuru Secuiesc, județul Harghita. A lucrat ca și consilier la Secretariatul General al Guvernului până în februarie 2012.