Prima veste bună despre polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Anunțul făcut de medici în urmă cu puțin timp

Publicat: 19 12. 2017, 16:37

Medicul Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Prof.Dr.Nicolae Oblu” din Iași a declarat, marți, că polițistul rănit se simte mai bine, dar trebuie să continue tratamentul medicamentos și de recuperare neuromotorie.

„Pacientul a avut o evoluție bună, favorabilă. A fost mutat de la Terapie intensivă într-un salon. Continuă tratamentul medicamentos și de recuperare neuromotorie. E prea devreme să spunem despre recuperarea sau externarea sa sau să ne pronunțăm asupra deficitului motor. Cert e că în următoarele 6 luni va trebui să urmeze atât tratament medicamentos, tratament de recuperare și kinetoterapie”, a declarat dr. Grămadă.

În următoarele șase luni, polițistul va trebui să poarte o cască pentru a-i proteja capul de orice fel de traumatism, potrivit medicilor.

Polițistul Ciprian Sfichi a fost rănit cu o sabie în cap în timpul unor percheziții în Rădăuți, județul Suceava, la persoane suspectate de trafic de droguri. Autorul, Alexandru Huțuleac, a mai fost arestat și în iulie 2016 pentru trafic de droguri, în cadrul unei acțiuni a DIICOT Suceava de destructurare a unei rețele de traficanți, iar după patru luni a fost eliberat.