Primăria Capitalei, decizie în cazul bucureștenilor care nu au primit vouchere pentru biciclete

Publicat: 16 01. 2018, 14:48
Actualizat: 26 03. 2019, 13:12

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot și accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

„Pentru a fi incluși în etapa a doua a Programului, participanții care au transmis solicitări în perioada 24 – 25 iulie 2017 pe adresa de e-mail biciclisti@pmb.ro, și nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari vor fi invitați să-și actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singură dată, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecărui participant în perioada imediat următoare. După transmiterea datelor, participanții vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numărul de înregistrare alocat în Program”, arată Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă remis marți MEDIAFAX.

Cei care au depus personal la registratura Primăriei Capitalei cereri de înscriere în proiect, în perioada 24 – 25 iulie 2017, și nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiari, vor primi prin poștă o scrisoare de înștiințare privind numărul de înregistrare alocat.

Totodată, Primăria invită magazinele din Capitală care vând produse de tip biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot și care intenționează să participe la proiect să se înscrie în calitate de magazine participante în cadrul proiectului ,,Bicicliști în București”.