Primarul PSD dintr-o comună din Teleorman spune că românii din Diaspora nu ar trebui să poată vota la prezidențiale: „La alegerile prezidențiale ar trebui să aibe drept de vot cei care stă în țară, cei care plătesc impozite aici” – VIDEO

Publicat: 02 07. 2019, 13:55

„La alegerile prezidențiale ar trebui să aibe drept de vot cei care stă în țară, cei care plătesc impozite aici, nu să ne aleagă cei din diaspora președintele. Sunt acolo, să stea acolo, să-și aleagă acolo președintele”, a declarat Călin, la Congresul PSD, pentru Recorder.ro.

Lucian Călin este cunoscut în județ pentru relațiile apropiate pe care le-a avut cu Liviu Dragnea, dar și cu compania Tel Drum.

Seaca se află în apropiere de celebra Insulă Belina. De altfel, când a fost întrebat de jurnaliști de unde este, primarul a răspuns, zâmbind: „Seaca… Insula Belina.” 

Senatul a adoptat, luni, proiectul legislativ în materie electorală care prevede ca votul in străinătate să se desfășoare pe parcursul a trei zile, iar alegătorii care au stat la coadă până la ora 21.00, când se închid secțiile de vot, să poată vota până la ora 00.00.

Foto: captură din video